Stolt partner till

Team Pro4u

One Design Center och Team Pro4u: Ett samarbete för framgång på havet

Vi på One Design Center är mycket glada och stolta över att presentera vårt samarbete med det framstående seglingslaget Team Pro4u. Vår gemensamma passion för segling och strävan efter att ständigt förbättra oss har fört oss samman i detta spännande projekt. Tillsammans optimerar vi Team Pro4u:s båtar och göra dem redo för att fortsätta vinna mästerskap.

One Design Center har alltid varit engagerade i att erbjuda de bästa lösningarna och produkterna för våra kunder. Vi har lång erfarenhet av att utveckla och anpassa båtar för att uppnå maximal prestanda och effektivitet. Genom vårt samarbete med Team Pro4u får vi möjlighet att sätta vår expertis på prov och bidra till lagets framgångar på havet.

I nära samarbete med Team Pro4u:s seglare kommer vi att analysera och utvärdera varje aspekt av deras båtar för att hitta förbättringsområden. Vi kommer att optimera segel, rigg, skrov och mycket mer för att säkerställa att Team Pro4u har bästa möjliga förutsättningar för att ta hem mästerskapstitlar.

Det här samarbetet är inte bara en möjlighet för oss att visa vad vi går för, utan även en chans att lära oss och utvecklas tillsammans. Vi kommer att ta del av Team Pro4u:s kunskap och erfarenhet för att ytterligare förbättra våra produkter och tjänster, och i gengäld kommer vi att dela med oss av vår expertis för att hjälpa laget nå sina mål.

Vi ser fram emot en lång och framgångsrik relation med Team Pro4u och är övertygade om att vårt samarbete kommer att bära frukt i form av fantastiska prestationer på seglingsbanan. Håll utkik på vår hemsida och följ oss på sociala medier för att ta del av uppdateringar och framsteg i vårt gemensamma projekt.

Tillsammans med Team Pro4u tar vi seglingen till nya höjder!

Utvalda resultat

2022

1:a SM Havskappsegling

1:a Finska & Estniska mästerskapen

1:a ORC VM Double Handed

1:a European Championship Class C Corinthian

3:a European Championship Class C Overall

Utvalda resultat

2021

1:a Finska Mästerskapen

2:a Gotland Runt

2:a För-VM

1:a World Championship Class C Corinthian

1:a World Championship Class C Overall

1:a North Sails ORCi Cup

Utvalda resultat

2020

1:a Viggan Open Träning

1:a Sandhamn Open (Double Handed)

1:a Indian Heat

5:a Mästarnas Mästare, lag Havskappsegling

1:a North Sails ORCi Cup

Utvalda resultat

2019

1:a Sandhamn Open SRS Hav

1:a ÅF Inshore Race

1:a ÅF Offshore Race Klass ORCi (10:a totalt)

1:a SM ORCi

1:a European Championship Class C Corinthian

4:a European Championship Class C Overall

Några av våra arbeten

Inhauler till fockskot

Antal OPF 50 Fiolblock sammankopplat med en anpassad dyneemaloop till ett UBI Maior Regata Ultra enkelblock i 55mm. Extremt lätta och starka block med 1800kg i arbetslast.

Uppdaterade fockskotstravare

Uppdaterade fockskotstravare med nya kindblock från Lewmar för trimmet och UBI Maior Regata Ultra enkelblock i 70mm för fockskoten. Ultrablocken är monterade med en anpassad öppningsbar dyneemaloop med dogbone.

Täckning av nedgångslucka, J70.

Monterad med knappar och kardborre. Även en kapellduksfront istället för plexiluckan som monteras med fyra tryckknappar. Lösning bidrar till god ventilation tack vare en spalt mellan kapellen.